Rólunk

Manifesztum

Megbízásainknál elsődleges szempont, hogy az előzestesen megkapott igények alapján készítünk rajokat, modellt, látványképet és adunk tanácsot úgy, hogy az elképzelhető alternatívákat elemezve analitikus szemlélettel állítjuk össze javaslatainkat.
Gondolkodási mechanizmusunk és módszertanunk jellemzően az építészeti interferencia analógián alapul, mely csak érvekkel és ellenérvekkel együtt kezelve, a logikai prioritási szempontok figyelembe vételével együtt értelmezhető.

Honorárium

A műteremben végzett feladatok és a szakmai tanácsadás honoráriuma
(1) a bekerülési költség arányában, vagy
(2) az alapterületre vetített megegyezéses átalányár szerint, vagy
(3) a műterem rezsióradíj naplózásával a feladattal töltött bruttó idő alapján
kerülhet elszámolásra.

A műterem építészeti és belsőépítészeti, illetve grafikai szolgáltatásainak általános bruttó óradíja a feladattól függően 15 000 – 25 000 HUF között változhat.

Az építészeti és mérnöki szolgáltatások díjazása minden esetben a Magyar Építész Kamara ajánlásainak figyelembe vételével készül.
Generál tervezés esetén a feladat jellegének megfelelően kiválasztott szakági tervezők és szakértők bevonásával együtt vállaljuk a teljes körű mérnöki szolgáltatást.
Minden esetben a feladatokra szánt időt és költségeket előzetesen megbecsüljük, és a projekt megvalósítása érdekében maximálisan törekszünk a hiteles és őszinte kapcsolattartásra, az érintettek tájékoztatására, a folyamatos és mindenki számára egyértelmű kommunikációra.

Galina Zoltán   zoltan@bzs50.hu   +36 30 280 75 45
Krompáczki Péter   peter@bzs50.hu   +36 20 236 20 10